diumenge, 9 de desembre del 2012

Una jornada força especial !!!

Això es nivell !!!
Quin gran dia avui !!! ... pel matí, sortida diumengera, com cada setmana, amb una bona kilometrada descobrint algun que altre camí i corriol nou, però principalment pel dinar que ha aplegat a la major part del grup amb les famílies al restaurant del santuari de Lourdes d’ Arenys de Munt... quina patxoca que fèiem 23 persones, menuts i grans, dinant plegats gaudint d’ aquesta jornada tant especial !!!
Ja pel matí, a pesar de fer un fred gèlid, ens hem reunit al punt de trobada en David, Ramón, Gabriel i jo amb l’ intenció d’ anar a fer uns corriols que teníem “clitxats” per la zona de la Serra de Can Bruguera i la Font de la Moreneta.

Font de la Moreneta
Hem anat per feina i per la via directe a buscar l’ objectiu, pel que hem pujat a la Creu de Rupit per Lourdes i pres el GR-83 fins just passat el Pla de Can Xerrac, fent algun corriol per fer aquest tram més variat i distret, i ja a la Serra de Can Bruguera algun que altre de conegut abans de prendre el que ens du fins la Font de la Moreneta, el primer objectiu del dia.

El següent pas es fer uns corriols que ens han de dur al Turó d’ en Tarau primer i descens directe a Dosrius. Ja abans d’ arribar notem que la temperatura va baixant gradualment, fins arribar als 0 graus al poble de Dosrius... la sensació de fred es bestial !!!

 Font de la Moreneta




No volem patir més del necessari i decidim prendre el camí de tornada per zones assolellades baixant a Mataró per les rieres de Dosrius, totalment glaçada, i la d’ Argentona, on poc a poc la temperatura es va recuperant... quin alleujament poder tornar a sentir mans i peus !!!

Retaule de Sant Jordi. Entre e Turó d' en Tarau i Dosrius hi ha uns quants retaules curiosos.
Ja a Mataró anem cap a la riera de Sant Simó pel passeig de mar i el camí de les Cinc Sènies fins Llavaneres, on tornem al passeig, Port Balís, Caldetes i Arenys de Mar, on es queda en David i en Gabriel, Ramón i jo anem riera amunt fins Arenys de Munt, on ens acomiadem ràpidament per retrobar-nos poca estona després per dinar.

En total un 51 km força divertits, molt rodadors però combinant amb corriols força bons. Ens han agradat molt els nous, tant abans com després de la Font de la Moreneta.

Però tornem a l’ esdeveniment del dia: el dinar de BTTAMUNT... com ens ha agradat poder reunir-nos amb les respectives famílies, poder conèixer-nos més i, personalment i crec que els meus companys coincidiran amb mi, veure que una relació que va començar dalt d’ una bici s’ ha anat convertint en amistat... avui ens hem conegut tots una mica més, hem xerrat, rigut i obsequiat amb un detall per recordar un dia fantàstic...

Companys, això ho hem de repetir !!!

Aquí van les fotos de l’ esdeveniment:











Enllaç al track de la sortida d' avui a la Font de la Moreneta publicat al Wikiloc i Cicloide:


Esdeveniments del 9 de desembre del 2012
BTTAMUNT


5 comentaris:

  1. Les "escultures" que vam trobar baixant a Dosrius son a Can Borràs, i son de l' escultor Ernest Borràs.
    ... una curiositat pel qui li interesi...

    ASSASSINNNNSSSS !!!!

    ResponElimina
  2. jornada intensa de pedales y familiar.ruta que me ha encantado por el contenido,no conocia los retablos ni la font de la moreneta.que guapo..!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esta es una ruta que a vosotros os gustaría mucho; rodadora, con senderillos guapos, las fuentes ( que hay unas cuantas ), y los retablos ( sólo he publicado una foto, pero había cinco ó seis ). Hay "chicha" para hacer una buena salida y crónica.

      Saludos

      Elimina
  3. Bona ,molt bona aquesta jornada en general.
    Xavi, mola aquesta sortideta, pero el temps ara es punyetero quan pica el fred de valent....
    Bones festes !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Jordi, va ser un dia rodó, a pesar del fred... i el dinar d' "empresa", lo millor; bon ambient, bona companyia i GRAN PAELLA !!!

      A veure si passat festes podem organitzar un altre sortideta.

      Salutacions i bones festes !!!

      Elimina