dilluns, 1 d’octubre del 2012

Quan arribem, decidirem !!!


El Montnegre, imponent amb l' efecte d' aurea que fan els núvols
“Quan arribem, decidirem!!!” aquesta ha estat la frase del dia, que diu bastant del que ha estat la sortida d’ avui, un recorregut improvisat, molt distret, amb puja-baixa constant, trencacames, molta jungla i, després de molt de temps de sequera i la pluja tant bona de dissabte, per ferm força humit ideal per anar en bici.

A més, avui un grup força nombrós, amb la satisfacció de veure com la gent, encara que a vegades estiguem força temps sense coincidir, te ganes de fer sortides plegats amb el bon ambient que hi ha entre nosaltres. Si la setmana passada van ser el Quique i en Joan Garcia, aquesta s’ han reenganxat en Jaume i en Quim Nadal... quina patxoca que fèiem !!!

Avui al punt de trobada en Gabriel, David, Ramón, Quim Viader, Quim Nadal, Quique, Jaume, Joan Garcia i jo, sense una idea clara d' on anar... les pluges de dissabte condicionàvem la sortida al temps... alguns ja ens vèiem pujant directament al Corredor a fer un esmorzar de forquilla i ganivet si plovia !!! Per sort no ha estat així i el temps ha estat perfecte... encara que un esmorzar al Corredor no es “moc de pav”.


A rel d’ això, i després de que en David proposes anar per la zona de Tapioles, comença la conya de la frase del dia: “pugem per Can Colomer i baixem a Vallgorguina pels Polletons i Can Saleres, ...i quan arribem, ja decidirem !!!”. Dit i fet, anem a Vallgorguina gaudint de la zona del Sot de Salou i els Polletons, indret amb força bosc de pi i alzinars, fresc i força humit.





Aturada a la Serra de Can Clarenç per recuperar forces
Des de Vallgorguina pugem a Can Pradell de la Serra pel Sot de Can Montassell, amb aturada improvisada abans d’ arribar-hi per gaudir de les vistes cap el Montseny i Montnegre, envoltats per una capa de núvols baixos que els hi dona una majestuositat fora del normal. Aprofitem l’ aturada per avituallar i fer quatre fotos i, es clar, algú deixa anar: “ i ara per on anem?”, “podem anar fins Santa Eulàlia de Tapioles... i quan arribem, decidirem !!!”.

El Montseny i Can Pradell de la Serra
Des de Can Pradell de la Serra baixem a Sant Genís de Tapioles pels camins i corriols que prenem habitualment quan baixem per aquesta zona... i que passa quan arribem a l’ encreuament per pujar a Santa Eulàlia de Tapioles ? dons canvi de plans, deixem córrer lo de Santa Eulàlia per anar, seguint la riera de Tapioles, direcció Sant Celoni... i un comentari que flota a l’ ambient: “quan arribem, decidirem!!!”.

A tocar amb l’ autopista seguim el corriol paral.lel a la riera de Vallgorguina fins Can Pradell de baix on, veient que encara que no anem sobrats de temps podem allargar una mica la sortida, “decidim” recular per la carretera C-61 fins Ca l’ Alzinar Nou i pujar pel Sot d’ Agrefull per fer els corriols que vam fer en Ramón, Quim Viader i jo fa un parell de setmanes, pujar a la part alta de Can Puigdemir i baixar a Vallgorguina per l’ hípica de Can Virgili... quan arribem a Vallgorguina?... “quan arribem, decidirem !!!”.

Vallgorguina, abans de la "decisió final"
Aturada a la plaça de l’ església de Vallgorguina on prenem les “decisions finals” per tornar a Arenys de Munt. El grup es divideix i en David, Quique, Jaume i Quim Viader van justos de temps i tornen prenent la carretera C-61 i la resta, Ramón, Quim Nadal, Gabriel, Joan Garcia i jo anem pel Xeremell i fer les rampes del Coll Senís i baixem per la Font de l’ Aulet i Ca l’ Arquer.

En total uns 38 km trencacames, molt variats, amb el plaer de sentir el terreny humit i les olors de la vegetació després d’ un dia de pluja, però sobre tot, poder rodar amb tant bona companyia.

Enllaç al track publicat al Wikiloc i Cicloide.



Sortida del 30 de setembre del 2012
BTTAMUNT

2 comentaris:

  1. Respostes
    1. Si, tenim la sort de ser un grup on hi ha molt bon ambient. Per cert, vam passar molt a prop dels totems de Vallgorguina, però no s' ens va passar pel cap anar-hi.

      Salutacions companys !!!

      Elimina