dimecres, 1 de setembre del 2010

Dolmen de Ca l’ Arenes

 
En Xavi, en David i en Lluis al dolmen

Aquesta setmana en David i jo, en Xavi, hem descobert un indret nou que no coneixíem, el Dolmen de Ca l’ Arenes i, la veritat es que ha estat força distret.

Hem anat fins el Corredor seguint la Ruta 3 ( El Corredor per la Creu de Rupit ), on se'ns ha unit en Lluis, un company d’ Arenys de Munt que ja ens hem trobat per altres indrets.

Part alta d' Arenys de Munt des de la Creu de Rupit

Un cop al Corredor hem seguit la ruta senyalitzada que ens marca el camí a seguir. Fins el Dolmen el recorregut es força distret, pràcticament tot de baixada i te parts tècniques. De tornada hem tingut que fer uns 150-200 metres a peu per un parell d’ arbres caiguts i algun xaragall pedregós una mica perillós. Ens hem desviat a l’ esquerra a l’ arribar a l’ alçada del Gatell de Ca l’ Arenes i, pocs metres mes endavant a la dreta on passem per darrera de Ca l’ Arenes.

Ja a la pista ample que porta al Corredor, la travessem per agafar el GR-92, passem per darrera del campament juvenil i, a pocs metres, deixem el GR-92 a l’ esquerra i seguim recte fins el final del camí, al Coll del Bruc. Abans d’ arribar al Coll s’ ha d’ anar a l’ esquerra a l’ únic encreuament que hi ha just abans d’ arribar-hi.

A partir d’ aquí, tombem a la dreta i seguim el mateix camí de tornada de la Ruta 3.

Un recorregut molt variat i distret. En total hem fet uns 28 km.

Sortida del 29 d’ Agost del 2010
BTTAMUNT

Mapa de la ruta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada