dimecres, 28 de juliol del 2010

17 – Circuit per Canyamars i el veïnat de Rimbles


Can Rogent, al veïnat de Rimbles

Avui no comentaré una ruta concreta, ni “m’ enrollaré” donant explicacions de com anar per un ò un altre lloc, si no que parlaré d’ una zona on, amb un espai relativament reduït, es poden fer una quantitat de combinacions fantàstiques, sobre tot en aquestes dates que la calor apreta de valent.


Aquest lloc ès Canyamars i el veïnat de Rimbles, dos espais totalment diferents, a tocar un de l’ altre, però que tenen en comú un paisatge magnífic.

Son d’ aquells llocs on et pots perdre amb la bici, agafar camins a l’ atzar, i sempre acabarem fent recorreguts molt variats amb la sensació sempre “d’ estrenar” una ruta nova.

Com ja sabeu, les nostres rutes sempre parteixen d’ Arenys de Munt i, per anar a aquesta zona, habitualment pugem fins la Creu de Rupit i des d’ aquí triem la via per baixar tant a Canyamars com al veïnat de Rimbles, però con que aquest lloc m’ agrada tant, fins i tot he carregat la meva bici i la del meu fill Isaac ( 10 anys) al cotxe i hem improvisat algun recorregut partint de Canyamars.

Molt recomanable per a totes les edats i nivells.

Bé, aquí van unes quantes fotos d’ algunes de les sortides. Si en voleu veure més, mirar les altres rutes i sortides publicades d’ aquest indret.

El mapa només es el de la zona. Per arribar-hi des d’ Arenys de Munt podeu triar qualsevol de les vies de les rutes 8 i 9 publicades anteriorment. No he volgut afegir-ho al mapa per que d’ aquesta manera el detall es veu millor i crec que ja està prou ben explicat com arribar-hi, tant des del Corredor, des de la Creu de Rupit ò des de la Pedra de la Ferradura i el Montalt.

Plana de Can Vallalta










Plana d' en Mametes









Pla de les Estelles (aprox.)










Entre Les Ginestes i Canyamars

 







 Veïnat de Rimbles

Can Rogent

Pou de Glaç
  
Algunes fotos de la penya....









En David i jo fent posturetes.....









 Quasi al complert 

Mapa del circuit

BTTAMUNT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada