dijous, 29 d’abril del 2010

13- Turó Gros per Can Ginebre

Aquest diumenge hem anat al Turó Gros i ha estat fantàstic. Quines ganes teníem de sortir amb solet i bona temperatura !!!!!

Avui ha vingut amb nosaltres en Xavi Navarro, un nou company que hem engrescat per que s’ uneixi a nosaltres.

Per anar-hi hem combinat un parell de rutes ja publicades: la part inicial del recorregut, fins el Coll d’ en Cona, es la mateixa de la ruta nº 12 que ens va portar al Pantà de la Brinxa i la tornada hem fet la part inicial de la ruta nº 2 del Turó Gros-Santa Maria del Montnegre però a l’ inversa, amb l’ únic canvi de que, a l’ arribar al Pla de les Bruixes, hem baixat fins Arenys de Munt pel camí de Ca l’ Arquer ( la descripció d’ aquesta part del recorregut està al final de la mateixa ruta nº 2 ).

Con que el recorregut ja l’ he publicat en aquest parell de rutes, no em faré pesat donant totes les explicacions. Al final, com sempre, hi ha el mapa.

Coll d' en Cona

Abans d’ arribar a la torre de guaita del Turó Gros vam trobar dos companys del Club Ciclista d’ Arenys de Munt que ens van orientar a la part final de la pujada.

Els companys del c.c. Arenys de Munt

Comentar-vos que la part final del recorregut, quan ens desviem al Pla de les Bruixes pel camí de ca l’ Arquer, una bona part l’ hem tingut que fer amb les bicis a l’ espatlla ja que, degut als temporals d’ aquest hivern ( no es el primer cop que ho comento ), ens hem trobat molts arbres i branques caiguts.

Aquesta situació s’ ha tornat un clàssic en les sortides que hem fet tant al Montnegre, Corredor, Canyamars..... La veritat es que em fa una mica de por el que pot passar aquest estiu amb tant d’ arbre i branques seques.












  
Turó Gros

En total hem fet uns 28 km.

Ruta del 25-04-2010
BTTAMUNT




3 comentaris:

  1. Hola que tal a tots??!!!! Soc en Xavi i la veritat que aquesta ruta es molt guapa sempre i quan no siguis un pasarell que i va per primera vegada, mare meva mentres pujava anava perden tota la força de les cames i de veritat a la part del cim no podia ni caminar pero amb l´ajut importantissima de tots plegats vaig poder arrivar i disfrutar de unes vistes increibles. Com ja saveu aquest diumenge no estarè o sigui que aprofiteu i feu una ruta d´aquestes dures jajajaja quan jo torni el pròxim cap de setmana ja farem una lleugera jajajajaja (SI POT SER TOT BAIXADA MOLT MILLOR) jajajaja FINS HAVIAT

    ResponElimina
  2. Eiii!!! La veritat es que vas vindre un dia que vem triar una ruta durila, però ja veuràs com en quatre dies et poses a tò i ens passes a tots. De totes maneres ja veus que anem a passar-ho bé, sense presses, i que no deixem penjat a ningú.

    ResponElimina
  3. Eiiii,aquesta ruta es la que mes m´agrada ja que te unes vistas impresionans.

    ResponElimina