diumenge, 15 de maig del 2011

Tornem a la jungla


Gran sortida la d'avui!!

Un cop més hem complert l'objectiu, bicicleta, muntanya i bona companyia , condicions metereològiques variables, trobem aigua i fang només sortir de casa , una mica de boira i fresqueta baixant a tomba oberta fins a St Iscle per la carretera , la primera part de la sortida molta jungla, amb moltíssim contacte amb les branques i fulles que ens anaven mullant a llepades, al final de mica en mica ha fet un sol fantàstic que ha acabat de fer del dia d'avui un gran dia!!!

Erem en Xena, en Ramon i jo en Xavi.....ah doncs no..sóc en David, en Xavi no ha pogut sortir amb el grup i avui m'estreno penjant les fotos i comentant quatre cosetes, la sortida ha estat prou maca per fer-hi menció ,espero que us agradi, nosaltres hem disfrutat com sempre!!

Avui en Ramon ha agafat el timó del grup i ens ha dut per Sant Iscle i la Serra del Montnegre passant per Olzinelles, Vallgorguina , Collsacreu i avall.



Hem anat fins a Sant Iscle per carretera, desde la plaça hem pujat pel camí direcció Dones d'Aigua, trobem el bosc fantàstic, fresqueta, aigua, la natura característica de l'indret .Poc abans d'arribar a Dones d'Aigua ens hem desviat a mà dreta i continuat amunt direcció Can Felisó , la pista s'ha anat endurint i asilvestrant, no hi deu passar gaire gent per aquí .De sobte hem deixat el bosc i sortit a camp obert, travessant un camp d'oliveres fantàstic, tot ell amb una forta pendent, amb el fang ha costat força superarlo.


En Xena imprimint un ritme duríssim , en Ramon , com sempre s'anima a la persecussió....


Uns nanos que anaven a treballar , de la poqueta gent que hem trobat avui.



Les vistes desde el capdamunt del camp d'oliveres son fantàstiques, hem fet una paradeta a disfrutar amb el paissatge i el naixement d'un nou dia.


Hem continuat per una pista força dura amb les pedrotes característiques de la zona , que tot travessant el bosc ens ha portat fins el GR poc abans d'arribar a Cal Paraire.






















Passat el Coll de Can Poliva, ens hem desviat avall fins arrivar a Ca n'Arabia, un mas sensacional, amb unes vistes fantàstiques, aquí hem fet la paradeta reglamentaria, un lloc i un moment especial.




Ca n'Arabia , no hem vist gent i ens hi hem acostat, però no està abandonat , se'l veu prou net i endreçat.




Sobre el mas hi ha una bassa que s'omple d'aigua d'una font que hi raja.














Moment idílic


A partir d'aquí ha començat una kilometrada pel mig de la jungla, fang, pedrotes, basses, corriols i camins que passant pel Coll Butí ens ha fet arribar a Can Valls just davant dels plàtans, indret espectacular, visita als forns de pega i tornem-hi escalada fins a Vallgorguina baixat pel camí que passa per l'hipica.




Bassa situada entre el Coll Butí i Can Valls. Hi ha un cartell que diu, no banyarse , hi ha serps!!!!



Arribem a Vallgorguina , mirem el rellotge i ahhhh les once menys deu....ASSASSINS!!!!

Decidim anar per carretera fins a Collsacreu per baixar pel Fondo de Can Rossell, recentment s'hi han fet treballs que l'han deixa't super recomanable per baixar amb BTT , però un cop hi arribem en Ramon ens convenç per baixar per un camí alternatiu, passada la paella ens porta per uns corriols de nou en condicions selvàtiques fins anar a parar just a l'encreuament que hi ha a la carretera al final de la baixada de Ca l'Arquer.

Un cop aquí, amb les màquines plenes de fang, ens podem felicitar, un dia més arribem sans, estalvis i feliços d'haver viscut unaltre aventura única.VISCA LA BICICLETA I LA MUNTANYA-Forca BTTAmunt-Cada cop més i millor!!!!

Hem fet uns 40 km

23 comentaris:

  1. Hola companys, al final m'he llançat i he publicat la sortida, penso que valia la pena.

    A cuidarse, bona setmana!!

    ResponElimina
  2. Bona crònica, David !!!

    Quina sortida més bona que m' he perdut... com us atreviu a anar per llocs nous sense mi ???
    PERO BUENO, ESTO QUE ES, ESTO QUE EEEESSSGGHHH !!!
    Aneu-vos preparant pel proper cap de setmana, que espero que tot torni a la normalitat...

    encara que al final diumenge vaig fer una sortideta molt ben aprofitada... COLLONS, LO QUE A MI M' AGRADA ES SORTIR AMB LA PENYA, I MÉS QUAN ES VA PER AQUESTS LLOCS TANT ESPECTACULARS !!!!

    ASSASSINNNNSSSSS !!!

    ResponElimina
  3. Ei, gràcies, ara he entés la feinada que es, m'hi vaig tirar una bona estona i encara hi ha coses que no vaig aconseguir, ja en parlarem.

    La ruta va ser collonuda, en Ramon ens ha de continuar duent a llocs nous com aquests.

    Per cert, encara fot alguna tossida però està en forma total...vàrem fer trams de extrema duresa i el c...ó aprofitava per lluirse,en Xena patia de flato...ja li dic que es carn de próstata\tacte rectal a la vista.

    ASSASSINS!!!!

    ResponElimina
  4. Bona sortida!!! En Ramon sempre te un asssss amagat, com els corriols que hem anat aquet diumenge, ha sigut espectacular i com ja s’ha comentat amb vistes fantàstiques, espero que ens enseguí més corriols nous amb vistes com aquet diumenge.

    Per cert, aquet diumenge 22 anem ha esmorza?

    ResponElimina
  5. Xavi diu:
    .- Com us atreviu a anar a llocs nous sense mi???
    Ramon:
    .-potser es que quan bens no em deixes fer de GOS GUIA. GUAU,GUAU,GUAU, (en compte que mossegu).
    .
    .
    .
    La sortida diumengera, va esser una bona sortida de btt, per situar-nos una mica diré que sortint del camp d'oliveres (Paratge d'una gran espiritualitat) i tirant amunt amb una forta pujada, imprescindible dosificar l'esforç si no vols baixar de la bici, vas a parar a Can Vives de la Cortada seguim per el GR5 i després de fer quatre rampes de maleïdes pedres trenques a l'esquerra fins a cal Paraire. Continuem coll de Can Poliva direcció Sant Martí a l'esquerra tot seguit, el punt de referència principal es Can Terrades més endavant el segon camí a la dreta trobarem ca n'Arabia, fantastica foto de la porta, el camí ens duu endavant fins trobar altre vegada el GR5 i seguint el sorroll de l'aigua de la riera de Montnegre trobarem la bassa tot just passada i a l'esquerra anirem amb pujada al famós COLL BUTI i baixada molt segura pel sot de les mines fins a Can Valls.
    .
    El que te de bo la sortida son els paratges que visites, el camp d'oliveres, també el cami que fas de Can terrades, Ca n'Arabia i riera de Montnegre tenen allò, un no se que, que fa que t'aixequis cada diumenge a les 7 del mati.

    ResponElimina
  6. Estic content, he pogut publicar l'article, el fill de puta de manteniment del bloc (em cago amb la mare que el va parir) en aquests moments deu estar cagant i no m'ha bloquejat l'entrada el molt cabró.

    ResponElimina
  7. Aquesta volta l'hem de tornar a fer qualsevol dia, la pujada fins a can Vives ha estat realment brutal, Ca n'Arabia , la jungla d'Olzinelles ,Coll Butí, d'aquelles sortides que vas paint poc a poc.

    Haurem d'anar pensant en el proper diumenge, no podem baixar el nivell!!

    ResponElimina
  8. Molt bé nois, segur que heu pasat una bona estona, jo per la meva part al final vaig fer una merdeta de sortida: Pujada a Collsacreu per un del Can famosos que no recordo, direcció a Casa Nova i abans d'arribar cap avall direcció Vallgorguina per tal d'agafar la pujada pel camp de Futbol cap a la Casa Nova, una vegada a dalt, cap a la Font de la Figuerasa i tornar a casa per la baixada de Can Quel... us sona tot aixó veritat?
    He fet aquesta sordida amb el meu colega aprofitant que bttamunt tenía moltes baixes recolzant els ausents.
    Per cert, trobo a faltar el track per tal de repetir així doncs, Ramón et toca fer de gos Guia per la propera.
    Diumenge cap a on??????????

    ResponElimina
  9. Aquest diumenge n'hem de fer una de bona!!!!

    En Xavi havia dit no sè que d'un salt d'aigua, potser encara raja, era pel Montnegre em sembla, també fa setmanes vàrem comentar de fer un esmorçar de forquilla i ganivet, hem de madurar el tema.

    ResponElimina
  10. Ramón, això s' ha de repetir...
    al final heu anat al mític Coll Butí sense mí, i es un lloc que m' hagues agradat molt anar-hi.
    He estat reseguint el recorregut i te que ser una passada... ASSASSI !!!

    ...i no em diguis que no et deixo fer de gos guia... això es una democracia i ja saps que aquí sempre s' està obert a noves propostes... i les teves sempre han estat benvingudes ja que som conscients que, com a "Rei de la Jungla", ets el que coneix millor els paratges que ens envolten. Mes d' un cop hem anat modificant recorreguts sobre la marxa per anar per llocs que tu coneixes i que, coneixen-te estem mes que segurs que seràn una passada.
    Crec que la particularitat principal de BTTAMUNT es que no hi ha diumenge que no intentem anar per algul camí, pista ò corriol nou, i això ho aconseguim entre tots.

    OSTIA, QUIN DISCURS QUE M' ACABA DE SORTIR... COLLONS, S' EM NEGUEN ELS ULLS DE L' EMOCIÓ I TOT !!!

    BÉ, PROU ROTLLOS PATATEROS... ESPERO QUE DIUMENGE TORNEM A ESTAR TOTS I PODER FER UN ALTRE SORTIDA ÈPICA, COM DE COSTUM !!!

    ResponElimina
  11. David, ja et comentaré com has de fer per pulir el blog i posar les entrades al menú.

    De totes maneres aviat faré un canvi al menú de les sortides, ja que la llista ja es força llarga i el que faré es un enllaç on hi hagi tota la llista. La de les rutes la deixaré com està.
    Per cert, ting pendent de publicar la ruta de la travessa del Montnegre des de Tordera. Ho ting mig preparat, però porto una temporada molt atabalat tant a la feina com a casa i no ting temps... David, tu mateix t' has donat compte de que fer una publicació ben feta es una bona estona.
    També he d' actualitzar l' entrada de "QUI SOM?" ja que torna a estar anticuada : falten en Juan Carlos, Jaume, Quique....
    Bé, poc a poc ho aniré arreclant per que el blog sigui lo mes atractiu possible.

    ResponElimina
  12. Xavi,
    Tu ets el master del Blog, he intentat plagiarte una mica per seguir la mateixa estructura però esperem que no ho tingui que fer gaires vegades, voldrà dir que has pogut sortir que es lo important.

    A veure si preparem una sortida com cal per aquest diumenge, jo prefereixo rodar que anar a esmorçar, tot i que podriem fer una combinada.

    Assassins!!!

    ResponElimina
  13. Ahh, referent al rei de la Jungla, no li fotis cas, sel veu esquerp, bona senyal, està en forma, quan no diu res es que algo passa.

    ResponElimina
  14. Jo, després de la sortida amb els Jabalís de l' altre dia, no ting "visat autoritzat per arribades a casa més tard de les 11" fins el mes que vé... com a molt, si el Barça guanya la Champions... BOTIFARRADAAAAAAAA !!!!!

    ResponElimina
  15. Nois ja queda menys pel diumenge, Teniu la ruta pensada? S'havia parlat de fer esmorçar? Continua el tema igual?

    ResponElimina
  16. Ei companys...a mi el tema d'esmorçar està bé, tot i queeeee....... prefereixo anar a fer una bona sortida...a la jungla per exemple...

    Per mi el que vulgui la majoria, portaré 20€ i ja direu que fem.

    Apa siau

    ResponElimina
  17. EEEOOOOOOOOOHHHHHH !!!!!!

    SI, SI SIIIIIII..... EL CAP DE SETMANA JA ESTÀ AQUIIIIIII !!!!

    Companys de fang, la veritat es que aquesta setmana he anat de bòlit i encara no he pensat res pel diumenge... S' ACCEPTEN SUGERIMENTS... de totes maneres... DEMÀ, MENTRE FAIG LA SORTIDETA DEL DISSABTE A BEN DINAT ALGO S' EM ACUDIRÀ... JUA, JUA, JUAAASSGGHHHH !!!!

    De totes maneres, jo no se si aniré a esmorçar. Aquest diumenge no se si podré allargar la sortida mes tart de les 11.

    ASSASSINS !!!

    ResponElimina
  18. SI XAVI SI.....això ja s'acosta......

    Jo també a les 11h a casa!!!

    ResponElimina
  19. PROPOSTA DE SORTIDA PER DIUMENGE :

    Tornar al Pantà de la Brinxa pel mateix recorregut del passat 3 d' abril, abans de que baixi l' aigua ( suposo que encara deu haver-hi força ).
    Tornada igual fins el Coll d' en Ginestar i desviar-nos pel GR-5, riera del Montnegre, Coll Butí, Olzinelles, Vallgorguina.... ò també tornar pel GR-92 fins Vallgorguina ( Collet del Xaragall, Pla de Vidal... )

    Sigui el que sigui... A LA JUNGLAAAAA !!!!

    OPINIONS, OPINIONNSSS !!!!!

    ResponElimina
  20. Ens veiem demà a les 7.20 en primera convocatoria i a les 7.30 en segona convocatòria a Arenys de munt. Que descanseu

    ResponElimina
  21. COOOLLONUT!!!

    Juan Carlos , bé per la teva tornada!!!!

    Sabem algo d'en KIKE??

    Fins demà a tots!!!

    ResponElimina
  22. http://connect.garmin.com/activity/87206036
    aquí teniu el track d'avui, m'he oblidat de conectar el trasto fins a Sant Iscle i el mamón fa una línia recta des d'Arenys de Mar fins que l'he connectat. Per aixó surten els 39 km, es a dir que al final han sigut 7 més. No esta malament

    ResponElimina