diumenge, 15 de maig del 2011

Sortida matinera a ritme de cursa

Avui ha tocat anar a fer de hooligan del meu fill Isaac, que tenia partit de futbol sala, fet que ha impedit que pogués sortir amb els companys de fang, però ho he fet tot sol sortint a les 6:45 fins les 9, improvisant el recorregut sobre la marxa, endurint-lo i a ritme de cursa per aprofitar el poc temps que tenia avui.

No ha estat com les que fem habitualment però estic content per que ha sortit prou bé. He acabat fent uns 24 km molt bons pujant des de Lourdes a Collsacreu per Can Mora, GR-83, Casanova d’ en Pibernat i Creu de Rupit, on, con que he vist que anava bé de temps, he decidit anar pel Camí del Mig que porta a Canyamars fins el primer camí a l' esquerra que m’ ha dut un altre cop al GR-83 a l’ alçada de l’ ex-pi de les Fontetes, he tornat direcció Creu de Rupit per fer l’ última escalada del dia a la Pedra de la Ferradura, baixar al Corral d’ en Forn i fer el que ja s’ ha convertit en un clàssic : baixar a Arenys de Munt pel Camí Amagat, per cert, una autèntica selva de la quantitat de vegetació que hi ha... MAI L’ HAVIA VIST D’ AQUESTA MANERA !!!

Bé, en definitiva, he pogut fer una sortida que sense ser llarga, m’ ha deixat satisfet i a més, he pogut gaudir d’ un diumenge de futbol sala amb el meu fill... QUE MÉS PUC DEMANAR ???

Ara, a esperar la crònica dels companys de fang que, pel que m’ ha comentat en David, ha estat espectacular, per camins i corriols on encara no havíem anat mai.

Avui no he fet cap foto, he anat a pinyó tota l’ estona i no estava per fer-ne.

Sortida del 15 de maig del 2011
Xavi
BTTAMUNT

Mapa de la ruta

3 comentaris:

  1. Caramb amb la sortideta eh???

    ASSASSÍ!!!!

    ResponElimina
  2. Si tiu, per ser totalment improvisada i amb la vista al rellotge va estar força bé... i durilla... amb el ritmillo que vaig imposar-me i pels llocs on vaig anar vaig acabar amb les cames tremolant !!!!

    ResponElimina
  3. Ah !!! i el Camí Amagat, una autèntica prova de foc. Hi ha tanta vegetació que hi ha trams que has d' estar més pendent de no menjar-te alguna branca que de mirar per on vas... o sigui, una mica perillós per que has d' anas amb quatre ulls !!!

    QUALSEVOL DIA APAREIXERÀ ALGÚN MICO,UNA SERP DE TRES METRES... Ò UN TIU AMB "TAPARRABOS" EN PLAN TARZÁN SALTANT D' ABRE EN ABRE !!!

    ResponElimina