dilluns, 4 de juliol del 2011

Olzinelles... un paradís tot l’ any !!!

Olzinelles, quina meravella... no em cansaré mai d’ anar-hi, sigui l’ època del any que sigui !!!
A veure que us semblen aquest parell de fotos, fetes al mateix lloc...


Olzinelles, 13 de març del 2011

El mateix lloc, 3 de juliol del 2011
 Aneu salivant... aviat publicació de la sortida d’ aquest diumenge...

Xavi
BTTAMUNT

9 comentaris:

  1. Gran sortida la de diumenge... definitivament, la zona d' Olzinelles per mi es la millor per la pràctica de la BTT. Totes les vies per arribar-hi fantàstiques, i la varietat de recorreguts, de llagrimeta !!!!

    UNA MERAVELLA !!!!

    ResponElimina
  2. Aixo que es?
    Potser es un bloc de merda?
    Collons, on es l'edició de l'ultima sortida?
    Sort que l'enviat especial sempre esta a punt
    amb el meu estil personal, resum breu i rapit.


    Aquest Diumenge dia 3 han sortit a les 7 del mati amb ganes d'anar a Olzinelles. En Xavi, en David i en Ramon (podeu veure les fotos al facebook de bttamunt) Arrenquen carretera a Sant Iscle,Can Bosc, Dones D'Aigua i cap a Can Maresma fins al pla dels Forcs amb unes fortes rampes amb el lema maríca el que no pugi (2 mariques) això a sigut la primera part es fan fotos amb unes atractives noies que fan toples perdo volia dir roques o boles de granet on la part superior tenen unes enigmàtiques oquetats amb forma d'olla, seguim amunt Cal Paraire coll de Can Poliba i coll Blanc on han voltat el Montllorer per la dreta fins al Coll Buti, turo del Cadastre i baixant per el sot de la remor fins a Can Draper, tornan cap a casa, Olzinelles, urba.Can Puigdemir, can Virgili i carretera Coll Sacreu i Arenys de Munt.

    Temps de la sortida ?
    Km................. ?

    ResponElimina
  3. En un matí d'estiu,una mica mal dormit, si no es per la companyia de cada setmana no m'aixeco, i cansat de la sortideta de dissabte, quedem al punt de trobada i després de la sempre agradable baixada matinera a Sant Iscle, enfilem camí de Dones d'Aigua...el ritme es alegre, en Ramon ens porta a un nou camí que porta a l'encreuament del GR amb el cami de Can Vives de la Cortada.Pasem davant d'una casa, un parell de eses..i ASSASSINS!!! uns 300 metres de pujada constant amb una pendent de collons!!!!!!!
    Per fi arribem a l'esmentat encreuament, i entrem en un estat mistic sobre unes roques amb arbres centenaris incrustats...indret per recordar.

    Després el purgatori excitant fins al coll de can poliva...en aquest punt ja hem cremat totes les toxines posibles i el rodar es ja un extasi, enfilem les voltes del camí que baixa a la bassa del garrell....i de llum tenim la visió... El rei de la Jungla ens presenta un dels objectius del dia, el Montllorer, sembla una piràmide forrada de bosc.A partír d'aquí fem uns kilòmetres envoltant el Montllorer, carenant els els turons, coll buti, amb pèrdua inclosa vivim un tros de ruta fantàstic fins a Can Draper.EXCEPCIONAL!!!!!!!

    Després, de Can Draper fins a Vallgorguina, més kilòmetres per Olzinelles internats a la jungla vora l'aigua,la de les fotos que hi ha més amunt i després Vallgorguina, Collsacreu i avall.

    Fer menciò que ens hem trobat en Carles, que venia de fer la truiteta, un clàsic.El payo una màquina, tot i que no ha pogut amb en Ramon que s'ha de dir que està amb una forma de collons,I a més ja no té aquella tos cigalera.

    Al final, hem fet un munt de kilòmetres, hem arribat a una hora decent, i hem estat a llocs collonuts!!!! Objectiu complert!!!Fantàstic dia de Bicicleta i Muntanya!!!

    ResponElimina
  4. Diuen que ha estat vist el Senglar de BTTAmunt X.. a la platja de les roques del lluc...si si la platja de les saltxitxes!!!

    Sembla ser que ha canviat Coulot per Culmorenot!!!

    S'espera el seu retorn el proper diumenge.

    ResponElimina
  5. Haig de fer justícia, en Carles en l'ultim Km abans d'arribar a Coll Sacreu m'ha volgut posar a prova iniciant un sprint en el qual tant sols li he pogut seguir l'estela de lluny. Te una gran resistència tant física com mental i al seu costat sempre aprens coses noves, per a mi es un plaer pedalar al seu costat.

    ResponElimina
  6. M'ha agradat llegir la Contracrònica més que descriure els llocs físics fa ressò del que per mi és el més important la recerca de SENSACIONS.

    ResponElimina
  7. Si, bona contracrònica, descriu molt bé les sensacions... però jo d' això no en se, no soc gens poètic ni místic... em limito a fer fotos i descriure lo que fem. Això ho deixo per vosaltres, que ho feu millor..... i per la resta, MASTERCARD !!!

    ResponElimina
  8. Bones companys!!!!

    Efectivament....el rodar...els paissatges....els animalons...no son res si no et van deixant empremta i et fant fruir entrant en moments d'extasi..com un Karma brutal...que per moments et faria continuar rodant durant hores i hores i hores fins a no poder més!!!!! i si a més es al vostre costat compartint els moments..de vegades es com una orgia mística!!!! BRUTAL!!!PER MOLTS ANYS COMPANYS!!!!

    ResponElimina
  9. JO EL QUE NECESSITO ES UN ARBRE AMB UN FORAT DE 8 CENTIMETRES DE DIAMETRE BEN LUBRICAT!!!!

    LA RESTA MARICONADES DE QUATRE AL.LUCINATS!!!!

    ResponElimina